Boosters

Boosters

Tijdens het spelen van diverse levels zal je verschillende boosters vrijspelen. Hoe verder je komt des te meer boosters er voorbij komen. Vergeet niet dat je sommige boosters eerst moet selecteren voor je een level begint, anders kan je deze niet gebruiken tijdens het betreffende level.
De boosters die in Candy Crush Saga o.a voorbij komen zijn:

Lolly Hamer:

Vanaf level 7 speel je deze booster vrij. Met de lolly hamer heb je de mogelijkheid om een ongewenst snoepje uit het speelveld te verwijderen, klik hier voor op de lolly hamer booster en vervolgens op het betreffende snoepje om deze te verwijderen.

Extra zetten:

De 3 extra zetten kan je alleen cadeau krijgen van vrienden.
In level 8 speel je de booster vrij de je 5 extra zetten op levert tijdens een level.

Jelly visjes:

vanaf level 9 speel je deze jelly visjes vrij. Deze booster stuurt 3 jelly visjes het veld in die random snoepjes in gelei zullen opeten.

Kleurenbom:

De kleurenbom booster speel je vrij in level 13. Deze booster zorgt er voor dat je een level begint met een kleurenbom in het speelveld.

Kokoswiel:

Vanaf level 15 speel je deze booster vrij. Deze booster veranderd 3 snoepjes in gestreepte snoepjes.

Kleefhandje:

Deze booster speel je vrij in level 19. Deze booster geeft je de mogelijkheid om 2 willekeurige snoepjes die niet matchen toch met elkaar te wisselen.

Extra tijd:

Deze booster speel je vrij in level 27. Met deze booster krijg je 15 seconde extra tijd om je level succesvol uit te spelen.

Gestreept en Verpakt:

In level 35 speel je deze booster vrij ( als je niet via FB speelt, speel je hem in level 34 vrij) Deze booster zorgt er voor dat je een level start met een gestreept en verpakt snoeje in je speelveld.

Zoetekauw:

In level 52 speel je deze booster vrij. Deze booster zal verschillende snoepjes, chocolade, dropswirls, dropblokkers en marmelade blokjes opeten. Deze booster is alleen beschikbaar als je via FB speelt.

Bom Koeler:

In level 97 speel je deze booster vrij. Deze booster zal 5 extra zetten toevoegen aan een candy bom (Tijd Bom).

Gelukssnoepjes:

In level 131 speel je deze booster vrij. Deze booster draagt een speciaal snoepje in zich. Echter is het wel zo dat in een level waar geen speciale snoepjes voorkomen deze booster een normaal snoepje in zich draagt.

Bubblegum trol:

Deze booster speel je vrij in level 156. Deze booster verwijderd alle chocolade en houdt nieuwe chocolade blokken tegen voor 5 beurten. Deze booster is alleen beschikbaar als je via FB speelt.

UFO:

Vanaf level 21 is het mogelijk om deze booster op te roepen. Deze booster veranderd 3 snoepjes in verpakte snoepjes die je kan laten exploderen.