Hoofdrolspelers van Candy Crush Saga

Hoofdrol spelers van het meest ”zoete” spel, Candy Crush.
In dit spel hebben we uiteraard te maken met een aantal personages. Het zijn er te veel om ze allemaal te benoemen. Maar we gaan hier de belangrijkste spelen, de gene met de hoofdrol in het spel zijn namelijk de onderstaande:

Tiffi:

Als eerst hebben we hier, de waarschijnlijk duidelijk herkenbare Tiffi. Tiffi is echt een hoofdrol speelster. Ze is een leuk blond meisje met leuke staartjes. Ze is zoals ze is, en ze zal er op diverse manieren te zien zijn.

Mr. Toffee:

Dan hebben we ook nog, Mr. Toffee hij is een personage die je een aantal keer diverse Powerup- tops zal geven. Dit doet hij wanneer je in de problemen raakt in een bepaald level. Gedurende het spel zal hij je helpen met deze diverse tips en uitleg.

Yeti:

Natuurlijk hebben we ook Yeti in de hoofdrol. Hij is een leuk mannetje en slaapt zeer graag in de wolken. Yeti is werkzaam in de winkel waar de spelers een diversiteit aan cadeaus kunnen kopen.

Odus:

Als laatste hebben we hier Odus, hij is een lief en schattig mannetje. Deze knappe uil zal de spelers helpen. Odus was de uil die Tiffi naar ” Dreamworld” droeg als Tiffi ging slapen. Omdat Odus dacht dat Tiffi een pauze nodig had van het vele helpen van de mensen. (de spelers).