Tips om levels sneller of makkelijker te kunnen afronden

Tips om levels sneller of makkelijker te kunnen afronden.

Het is natuurlijk altijd een hele frustratie als je in een spel wat je aan het spelen bent niet verder komt. Bij Candy Crush komt dit ook vaker voor. Er zijn altijd weer momenten waarop je denkt en uiteraard ook de neiging hebt om je telefoon of tablet aan de kant te gooien, je pc uit te schakelen en eens even goed geïrriteerd te raken. Dit moet je natuurlijk niet doen, hier onder geven we enkele tips, we zeggen niet dat ze altijd gaan helpen, altijd mogelijk zijn of jou ook meteen de eerste keer door dat slopende level heen te halen. Maar je kan het altijd proberen. Blijf vooral rustig, ook als het niet lukt. En anders speel je het op een later moment gewoon nog eens.

Tip 1: Als je een korte tijd niet speelt of in elk geval geen zet maakt tijdens een spel dan zal na een paar seconde automatisch een hint gegeven worden. Een bepaald aantal snoepjes zullen gaan knipperen. Bij deze snoepjes ligt een mogelijke zet die jij kan gaan maken. Bedenk altijd nog wel even goed welke zet je gaat maken, want er worden vaak meerdere voorstellen gedaan.

Tip 2: Je weet natuurlijk ook dat je met 5 levens begint. Dit is altijd zo. Maar als je nou ook Facebook vrienden hebt, kan het zo maar zo zijn dat deze jou ook levens cadeau geven. Het is slim als je deze niet meteen accepteert. Wacht tot je enkele levens verloren hebt en accepteer dan hun cadeau. Zo kan je toch door blijven spelen.

Tip 3: In het begin van het spel zijn de levels nog aan de makkelijke kant. Je verdiend natuurlijk al wel boosters etc. Probeer deze zoveel mogelijk te bewaren tot het moment dat je echt in de moeilijke levels komt. Dan zijn deze boosters natuurlijk extra welkom.

Tip 4: Als je in een veld komt waarbij je opdrachten moet uitvoeren met bijvoorbeeld gelei, of chocolade, dan is het slim als je je hier op gaat richten. Bekijk zoveel mogelijk de zetten die je kan maken waar de gelei, chocolade of andere substantie zich bevind.

Tip 5: Ook handig is als je in een level zit waar je misschien meer gefrustreerd raakt, je te gaan richten op het maken van speciale snoepjes. Zo kan je ook makkelijker door een level heen komen. Bij het kopje ”speciale snoepjes” bespreken we deze snoepjes.

Tip 6: Naast de speciale snoepjes hebben we natuurlijk nog de boosters. Ook kan je je hier op gaan richten. De boosters bespreken we ook onder een apart kopje boven aan op de home pagina.

Tip 7: Vanaf het moment dat je duizenden punten moet gaan verdienen en je ingrediënten naar beneden moet gaan halen word het spel als maar moeilijker. Dit is ook begrijpelijk want als maar makkelijk is ook niet leuk natuurlijk. Er moet een uitdaging in zitten. Hier is het de strategie om zoveel mogelijk verticaal gestreepte snoepjes te creëren die boven de ingrediënten zitten, zo kan je de hele rits in een keer wegblazen.

Extra tips, maar deze zijn eigenlijk niet de gebruikelijke manier om het spel te spelen.

Je herkent het wel, dat je zo gefrustreerd bent dat je een level niet uitgespeeld krijgt, of juist dat je nog maar 1 of 2 snoepjes moest scoren en dan zou je klaar zijn. Maar helaas de tijd of de zetten zijn om. Je hebt ook geen levens meer dus je baalt want je wilt toch nog even net dit level uitspelen voor je met het spel stopt. We hebben dan wel een idee voor je, maar besef dat dit niet de meest gebruikelijke manier is om je spelletje te spelen.

Het is namelijk zo dat je je spel kan afsluiten, ga daarna naar de instellingen in je telefoon en neem de instellingen van datum en of tijd. Als je hier bent kan je je datum een dag naar voren zetten. Dus is het nu bijvoorbeeld 21-02-2020 dan zet je je telefoon naar 22-02-2020. Sluit hier na de instellingen en open het spel weer opnieuw. Je zal zien dat je daarna opnieuw weer alle levens hebt. Je bent natuurlijk een dag verder gegaan. Sluit hierna je spel opnieuw en ga weer terug naar de instellingen in je telefoon voor de datum en de tijd. Zet je datum weer terug naar 21-02-2020 en open daarna weer opnieuw je spel. Zo kan je weer even vooruit en hopelijk speel je nu je level wel uit.